Smørrebrød levering og hent-selv

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Bestil smørrebrød som take away

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at smørrebrød er én af de mest velkendte danske retter. Smørrebrød er en klassisk, dansk ret med mange år på bagen, men på trods af dette har mange restauranter turde at modernisere og nyfortolke en lang række af de klassiske smørrebrød. Derfor er der også mulighed for at skabe en god variation i udvalget af smørrebrød, hvis du ønsker at bestille smørrebrød ud af huset.

Den mest populære form for smørrebrød er naturligvis højtbelagt smørrebrød, hvilket også er ensbetydende med, at smørrebrød take away oftest vil blive leveret højtbelagt. Dansk smørrebrød kan både serveres på rugbrød og franskbrød, men det bliver dog oftest serveret på førstnævnte – og i langt de fleste tilfælde også med pynt, der både er en fryd for dine øjne og naturligvis også din mave.

Smørrebrød eller håndmadder – hvad er du til?

Smørrebrød fås i forskellige varianter. Traditionel smørrebrød er naturligvis højtbelagt og kommer med diverse pynt, men der findes også mindre ekstravagante alternativer, der oftest kendes under navnet håndmadder. Det er dog ikke ensbetydende med, at sidstnævnte alternativ ikke er en lækker, delikat spise, men den egner sig dog bedre til madpakken eller en hurtig aftensmad end at skulle serveres for gæsterne.

Langt de fleste kender allerede til klassiskerne med roastbeef og remoulade, saltkød med peberrod og fiskefilet. Dertil er der naturligvis også mere kendte smørrebrødsklassikere, der oven i købet har fået tilnavne såsom Dyrlægens Natmad eller Sol over Gudhjem. Smørrebrød er et rigtig godt alternativ til en sandwich eller bagel, men er naturligvis også et godt bud på en lækker og nem spise til aftensmaden – gæster eller ej.

Få smørrebrød leveret direkte til døren

Du kan få smørrebrød leveret direkte til døren ved at bestille smørrebrød udbringning via JUST EAT. I et væld af forskellige sammenhænge kan højtbelagt smørrebrød virke som en ideel løsning. Skal du have gæster til aftensmad? Skal du have hurtig og nem aftensmad leveret derhjemme? Uanset hvad, så bestil smørrebrød – det er en klassisk, dansk madret, der falder i alles smag.

Hos JUST EAT finder du et væld af spisesteder, der leverer smørrebrød helt til døren. Hvad end du søger en smørrebrød levering, fordi du skal have gæster til smørrebrød, en kold øl og en snaps, eller du derimod har planer om blot at skulle bestille aftensmad til dig selv, men ikke fristes af traditionel fastfood – i begge tilfælde er det nemt og enkelt at få det leveret direkte til din hoveddør via JUST EAT.

Med smørrebrød bliver kold aftensmad appellerende

Som udgangspunkt, så lyder kold aftensmad ikke synderligt appellerende. Faktum er dog, at det er noget, du kan lave om på, hvis du bestiller forskellige smørrebrødsmadder direkte til døren via JUST EAT. Som tidligere nævnt, så er smørrebrød og håndmadder en klassisk madret – og det er noget, der findes i et bredt spektrum af varianter, der varierer på baggrund af pålæg, pynt osv., hvorfor der med garanti også er noget, der tiltaler dig og dine smagsløg.

Kundebedømmelser

 • Juicy Bar logo
  Super lækkert mad
  Juicy Bar
  Vestergade 18, Køge, 4600
  234 bedømmelser
  zenia - 30-06-2020
 • Café 98 logo
  I have already made a review this afternoon but forgot to say something about the tiramisu and you know what? WAS DELICIOUS, looked great. Really nice. Keep it up guys ��
  Café 98
  Gammel Kongevej 98, Frederiksberg, 1850
  495 bedømmelser
  Maria - 10-07-2020
 • Byens Smørrebrød logo
  Som altid en fornøjelse.... : )
  Byens Smørrebrød
  Rørholmsgade 2, København K, 1352
  500 bedømmelser
  Michael - 22-06-2020
 • Bogø Sandwich Bogøgade logo
  Maden er altid helt fantastisk!
  Bogø Sandwich Bogøgade
  Bogøgade 2, st, Aalborg, 9000
  93 bedømmelser
  Lærke - 11-07-2020