Thai levering og hent-selv

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Thai

Det thailandske køkken er populært som take-away blandt det danske folkefærd. Det er særligt blevet populært blandt de personer, der har stiftet bekendtskab med det traditionelle, thailandske køkken. Det bør dog understreges, at der findes mange varianter af thailandsk madkunst, der varierer alt afhængigt af hvor i landet, du besøger.

Derfor er thai mad også et meget vidt begreb. Ikke desto mindre er det dog en delikat form for takeaway, og thai mad take away er naturligvis også et sundere alternativ end f.eks. burger fra den lokale burgerbar eller derimod en anden form for traditionel fastfood. Det er med garanti også derfor, at thai take away er blevet populært blandt danskerne.

Hvis du leder efter takeaway hvor god smag og sundhed går hånd i hånd, så er thai takeaway et oplagt bud på netop dette. Host JUST EAT finder du heldigvis et bredt spektrum af restauranter, der tilbyder thai mad udbringning, så du dermed kan få én eller flere lækre og autentiske thai-retter leveret direkte til din hoveddør.

Thailandsk mad findes i mange varianter

Thailand er et stort land. Det er ligeledes et land, der er delt op i mange områder, der adskiller sig på op til flere punkter. Det har også haft gastronomisk indflydelse, da der er forskel på de forskellige madretter alt afhængig af, hvilken del af landet, du besøger – det er det samme, der gør sig gældende, hvis du i stedet bestiller indisk mad.

Derfor har du også rig mulighed for at nyde en lækker, klassisk grøn karry, men der er også rig mulighed for at bestille en Phat Thai ret med ristede peanuts via JUST EAT. På trods af, at thai mad findes i mange varianter, så byder de fleste thailandske madretter dog på et stort udvalg af friske og sprøde grøntsager, der sammen skaber en overdådig smag.

Langt de fleste er dog ligeledes opmærksomme på, at thailandsk mad også kan være relativt stærkt. I denne forbindelse skal det understreges, at langt de fleste thai-restauranter både byder på milde og stærke retter, der byder på et større eller mindre indhold af f.eks. chili – det er blot med til at understrege, at thailandsk madkultur kan bryste sig af et stort udvalg, der byder på mad for enhver smag.

Få autentisk thai-mad direkte til døren

Mad fra Thailand er blevet et populært alternativ til andre, mere usunde varianter af takeaway. Med denne type af takeaway er du garanteret, at der er et godt sammenspil af både en delikat smag og en sundhed, der er i top. Derfor kan du få sund mad leveret direkte til døren, hvis du bestiller thai mad take away fra én af de mange restauranter via JUST EAT.

Dertil skal det også understreges, at det – som tidligere nævnt – er en madkultur, der byder på et væld af varianter af mad. Der findes milde madretter med sprøde grøntsager, men der findes også stærke, chilimarinerede retter med kød og nudler. Derfor er du også garanteret, at de mange thailandske restauranter har noget for alle og enhver.

Kundebedømmelser

 • WOK N'GO logo
  Min mad smagte så godt
  WOK N'GO
  Folehaven 70B, København, 2500
  3204 bedømmelser
  Mia - 19-01-2021
 • Hien's Tapas Vietnamesisk Restaurant logo
  Fantastisk, lækkert og frisk
  Hien's Tapas Vietnamesisk Restaurant
  Torvet 26, Horsens, 8700
  58 bedømmelser
  Hans - 18-01-2021
 • Julia´s Restaurant logo
  Amazing food and wonderful service!
  Julia´s Restaurant
  Storegade 116, Esbjerg, 6700
  5 bedømmelser
  Michael - 03-01-2021
 • Tuk Tuk logo
  Lidt små portioner, men det smagte godt!
  Tuk Tuk
  Skovlunde Byvej 12, Skovlunde, 2740
  280 bedømmelser
  Pernille - 19-01-2021