Burger King

Få Burgernes Konge leveret direkte hjem

Nu behøver du ikke længere at sidde derhjemme og drømme om BURGER KING’s saftige, flammegrillede burgere. Hos Just Eat tilbyder vi nemlig levering til døren fra 18 BURGER KING restauranter spredt ud over det meste af Danmark.

Historien om Burger King

BURGER KING blev grundlagt i 1954 og er i dag den næststørste fastfood burgerkæde i verden. BURGER KING slog dørene op i Danmark i 1977 på Vesterbrogade i København. Siden er Danmark blevet velsignet med yderligere 52 BURGER KING restauranter.

BURGER KING er hjemstedet for den verdenskendte WHOPPER. Burgeren blev for første gang serveret i 1957 og er siden hen blevet fastfood-kædens mest succesrige produkt. Årligt sælges der over 1,7 milliarder Whopper-burgere verden over.

BURGER KING’s signaturburgere er fremstillet af 100% oksekød. Bøfferne tilberedes på grill, hvor de grilles over ægte flammer for at opnå den helt rigtige balance mellem sprødhed, saftighed og smag. BURGER KING er kendt verden over for at servere mad af høj kvalitet, der altid er frisklavet og udelukkende består af de bedste råvarer.

Burger King på Just Eat