Carl's Jr.

Bestil takeaway fra Carl's Jr.

Carl's Jr. er en burgerkæde med mange års erfaring. Kæden af restauranter blev stiftet af den unge Carl N. Karcher for intet mindre end 70 år siden, hvor han åbnede den første Carl's Jr. i Californien - og det blev dermed også startet på hvad, der efterfølgende skulle vise sig at blive et verdensomspændende brand, da der i dag er mere end 1.200 restauranter på verdensplan i den store koncern, hvoraf en række er, at finde her i landet.

Der er tale om en burgerkæde med et langvarigt ry for at servere burgere af den absolut bedste kvalitet. De er dog særligt kendt for deres hamburgere, hvorfor mange stiller Carl's Jr. synonym med svaret på den "autentiske amerikansk hamburger". Er du glad for Carls Jr, så har du heldigvis mulighed for at bestille takeaway fra en restaurant i nærheden af dig via Just Eat. I dag kan du finde 18 restauranter, der er en del af Carl’s Jr.-kæden her i Danmark. 

Hvad kendetegner Carl’s Jr.?

Carl's Jr. er en relativt ny burgerkæde, der har fundet vej til Danmark. Det betyder også, at det endnu ikke er alle, der har stiftet bekendtskab med hverken deres brand eller deres mad. Deres mange burgere er fremstillet af 100% oksekød og er grillet over åben ild. Det gøres for at sikre, at saft og smag i burgeren bibeholdes, hvilket skaber den ikoniske smag, der er garant med Carls. Jr.’s mange burgere.

Modsat øvrige fastfood-restauranter, så laves burgeren, når du bestiller den – derfor er du også garanteret, at du får serveret en frisk, nylavet burger med friske råvarer og en lækker oksekødsbøf, der netop er pillet af grillen. Derfor er Carl's jr. for mange også det ultimative, når det kommer til fastfood – og særligt, når det kommer til lækre og delikate burgere.

Hvis du er burgerentusiast med hang til store, enestående og lækre burgere, så er Carl's Jr. – uden tvivl – stedet for dig, hvis du har et ønske om, at kunne forkæle dine smagsløg. Der er rig mulighed for at spise i én af deres 18 restauranter fordelt over landet, men er du mere til takeaway hjemme, kan du bestille takeaway fra alle 18 restauranter til afhentning via Just Eat.

Lækre, ikoniske burgere leveret til døren

Carl's Jr. er – som tidligere nævnt – noget af det mest ultimative, når det kommer til lækre, amerikanske burgere. Bøfferne grilles over åben ild, deres råvarer er friske og af bedste kvalitet, og deres menukort er inspireret af, hvordan en klassisk amerikansk burgerrestaurant ville strukturere et menukort. 

Carl's Jr. på Just Eat