McDonald's

Få leveret McDonald’s hjem til dig

Uanset om du har tømmermænd, om du kommer sent hjem en aften, eller du bare ikke har lyst til selv at stå i køkkenet, kan du glæde dig over, at du kan få bragt McDonald’s hjem til dig. Du kan bestille McDonald’s med levering via Just Eat, hvis du bor i følgende byer: Aalborg, Gentofte, Nørresundby, Skalborg eller Gladsaxe.

Der har aldrig været kortere til Big Macs, Homestyles, saftige fritter og stærke chili cheese tops. Faktisk er der lige præcis lige så langt, som der er hjem til dig selv. Det er nemlig der, du får leveret din mad, hvis du bestiller McDonald’s til levering igennem Just Eat.

Hvem kan få McDonald’s udbringning via Just Eat?

Just Eat tilbyder McDonald’s udbringning i mange danske byer. Bor du i Jylland, kan du få bragt din McDonalds mad ud, hvis du bor i enten 9000 Aalborg C, 9200 Skalborg eller 9400 Nørresundby. Midt i Aalborg og tæt på både Skalborg og Nørresundby ligger Jomfru Ane Gade, der er en af Danmarks meste populære festgader.

En aften i ”Gaden” byder sandsynligvis på ondt i hovedet og minimalt overskud dagen derpå. Til det formål skal du bruge noget at sunde dig på, og mange vælger at tage en tur forbi McDonald’s, når tømmermændene skal bekæmpes. Turen ned til restauranten kan dog føles som en uoverskuelig kamp, men heldigvis slipper du for både at kæmpe og overskue noget som helst. Du kan nemlig få bragt din yndlingsmad fra McDonald’s og lige til din dør med udbringning fra Just Eat.

Hvis du bor på Sjælland, er det i 2820 Gentofte eller 2860 Gladsaxe, at du kan få McDonald’s som udbringning. Bor du i et af de nævnte områder, kan du altså nyde McDonald’s mad, uanset om det er morgen, middag eller aften. Anledningen stiller vi ingen krav til, du bestiller bare, og så får du bragt lækker McDonald’s mad lige til din dør.

Hvad kan jeg bestille fra menukortet?

Hvis du har lyst til McDonald’s og gerne vil have det bragt til din dør, skal du bare tage et kig i menuen og vælge det, du har lyst til. At du bestiller udbringning, har ingen betydning for, hvad du kan vælge. Alt hvad du kan få i en McDonald’s restaurant, kan du få bragt hjem til dig. Det er dig, og kun dig, der bestemmer, hvad du vil have leveret fra McDonald’s via Just Eat.

Hvordan er kvaliteten af maden, når jeg bestiller McDonald's til levering?

Hos McDonald’s bliver der aldrig slækket på kravene til kvaliteten af din mad, og det er uanset, om du bestiller maden i McDonald’s restauranter eller får den leveret. Alt mad, uanset om det er fra McDonald’s eller en anden restaurant, vil miste en smule friskhed, når det bliver leveret. Det er vi ikke bange for at indrømme. Derfor stræber vi efter altid at levere din mad hurtigst muligt, så du får så god en oplevelse som overhovedet muligt.

McDonald’s stiller selv meget høje krav til deres mad og den kvalitet, du får. I McDonalds burgere er kødet 100% oksekød. Der er ikke tilsat andet end salt og peber. Kødet stammer fra italienske kvæg, hvor udskæringerne er af flanke, forpart og en smule af bagparten på kvæget. Det er fuldstændig, som du kender fra det hakkede oksekød i køledisken i dit lokale supermarked. Den eneste forskel er, at McDonald’s fryser deres bøffer ned, så snart de er formet, og de forbliver frosne, indtil de bliver lagt på grillen. På den måde sikres både kvaliteten og fødevaresikkerheden samt din oplevelse af, at maden smager godt og friskt.

For McDonald’s er kvaliteten af maden og kundernes oplevelse det absolut vigtigste. Når du bestiller McDonald’s mad til levering, skal du være sikker på, at maden smager lige så godt, når du får den leveret, som når du bestiller den i restauranten. For at sikre den høje kvalitet, har McDonald’s nogle betroede samarbejdspartnere. For eksempel har McDonald’s arbejdet sammen med og fået leveret sine burgerboller fra det svenske bageri Sjöholms Bageri siden 1975.

Italiensk kvæg og svenske burgerboller fra betroede leverandører er blot nogle af de ingredienser, der skal til for at sikre, at du få den helt rigtige oplevelse, når du bestiller McDonald’s mad til udbringning og levering.

Bestil dine favorit McDonald’s burgere lige hjem til dig

Hos McDonald’s er der et meget bredt udvalg af forskellige burgere. Der er alt fra klassikere som Big Tasty med eller uden bacon og Big Mac til de nye Homestyle-varianter, der ofte bliver erstattet af nye, lækre udgaver.

Hvis du har særlige behov eller allergener, kan du altid angive det i din ordre. Det er fuldstændig, som du kender det fra at bestille i din lokale McDonald’s restaurant. Der er selvfølgelig også vegetariske og grove varianter af McDonald’s burgere. På den måde kan du være sikker på at finde noget, der falder i alles smag, når du bestiller McDonald’s mad til levering hjemme hos dig selv.

McDonald’s garanterer dig, at du får god mad og en god oplevelse

McDonald’s er kendt for altid at sikre, at din mad er af den bedste kvalitet. Når du besøger McDonald’s restauranter, kan du altid gøre opmærksom på, hvis noget ikke er, som det skal være. På samme måde kan du vide dig sikker på, når du bestiller McDonald’s hjem til dig, så får du kun mad, der er lavet af og tilberedt i den bedste kvalitet. Faktisk har McDonald’s byttegaranti, som betyder, at du inde i restauranten kan bytte din mad, hvis du ikke er tilfreds.

Derudover stiller McDonald’s meget store krav til deres mad. Vidste du, at McDonald’s egne krav og kontrol er skrappere og strengere, end lovgivningen dikterer? Det er din garanti for, at den mad, du bestiller, lever op til både dine forventninger, og McDonald’s standard. Det er uanset, om du har bestilt en klassisk burger fra menukortet, eller du har særlige behov, der stiller særlige krav til din mad.

Netop fordi, at både McDonald’s og kunderne stiller store krav til kvaliteten af maden, er McDonald’s meget opmærksomme på de råvarer, de får leveret. McDonald’s ved altid, hvor deres kød kommer fra, hvordan dyrene har haft det i deres levetid, hvordan slagtningen er foregået og meget mere. Det er alt sammen noget, du er meget velkommen til at spørge ind til hos McDonald’s, når du bestiller mad til levering og udbringning.

McDonald's på Just Eat