Sticks 'n' Sushi

Bestil Sticks'n'Sushi til levering

Sticks'n'Sushi er - uden tvivl - én af de mest anerkendte sushirestauranter i Danmark. Den første Sticks'n'Sushi-restaurant så dagens lys i 1994, hvor dørene blev åbnet i Nansensgade. Siden dengang er det gået stærkt og der er bestemt ikke blevet kigget tilbage. Hos Sticks n Sushi er de særligt kendt for at lave utrolig raffineret og lækker sushi, der enten kan hentes eller leveres i form af Sticks n Sushi takeaway, eller derimod nydes i én af deres mange fornemme restauranter i København.

Menukortet hos Sticks'n'Sushi er både spændende og differentieret. Derfor er der også noget for enhver smag.Som navnet også giver antydninger af, så er det ikke blot sushi, der er at finde på menukortet på trods af, at det er dét, de er mest kendt for. Deres menukort byder blandt andet på både sticks, nigiri, makiruller og meget mere – og alt dette kan du naturligvis få leveret direkte til døren i form af Sticks and Sushi takeaway, da deres mange restauranter rundt omkring i København tilbyder Sticks'n'Sushi udbringning.

Sticks'n'Sushi er under konstant forandring

Selvom Sticks'n'Sushi holder fast i deres kerneværdier og bibeholder det samme koncept, der har været en del af deres forretning siden påbegyndelsen tilbage i 1994, så kan du være sikker på, at der samtidig også er tale om en virksomhed, der er under konstant forandring og hele tiden fornyer sig. De sætte en dyd i, at gå forrest i forhold til udviklingen af nye og anderledes retter – og det er bestemt noget, der er til at smage på deres delikate retter, uanset om du nyder sushi, sticks eller noget helt tredje.

Dertil skal det naturligvis også understreges, at der udelukkende gøres brug af fisk af den absolut bedste kvalitet i forbindelse med madlavningen hos Sticks'n'Sushi. De har en stor respekt for samtlige samarbejdspartnere i alle leder af produktionskæden, hvorfor de også sætter en særlig dyd i, at udvælge de bedste samarbejdspartnere. Leder du efter takeaway-sushi af bedste kvalitet, så er Sticks'n'Sushi – uden tvivl – det rette sted at finde lige netop dette.

Bredt menukort med et væld af muligheder

Hos Sticks'n'Sushi er de ikke blot kendt for deres høje kvalitet og raffinerede madlavning, men samtidig også for deres brede menukort, der er meget differentieret. Det er naturligvis også ensbetydende med, at menukortet byder på et væld af madretter. Derfor er der noget for enhver smag på menukortet hos samtlige restauranter, der er en del af Sticks'n'Sushi-kæden – og det gør sig gældende, uanset om du får en Sticks n Sushi levering eller derimod nyder maden i restauranten.

Menukortet udvides jævnligt med nye, interessante former for spise. Maden er raffineret, velsmagende og dertil også særdeles lækker, da der udelukkende bruges friske råvarer af absolut højeste kvalitet. Det er med garanti også årsagen til, at mange sushielskere vælger at bestille takeaway hos Sticks'n'Sushi via Just Eat, hvis de leder efter sushi i København. Med deres mange restauranter fordel i hele Københavnsområdet, så er der selvfølgelig mulighed for at få leveret lækker takeaway-sushi direkte til døren.