KFC - It's finger lickin' good

Har du en svaghed for alt, der er paneret, friteret og sprødt? Kentucky Fried Chicken, forkortet KFC, er vaskeægte amerikansk comfortfood, når det er allerbedst. Det, der binder det hele sammen, er en 70 år gammel og tophemmelig opskrift, som blev udtænkt og nedskrevet i Kentucky af grundlæggeren til hele fried chicken-universet. En opskrift, der dagligt bruges i de mange restauranter over hele verden, når den friske kylling tilberedes og serveres til kunderne. Har du lyst til at sætte tænderne i en verdenskendt og sprød kylling? Bestil KFC take away lige her hos JUST EAT!

KFC take away

Selvom den panerede kylling går igen i nærmest samtlige KFC-produkter, så er deres menu langt fra kedelig eller ensformig. Hvad end du har lyst til den klassiske bucket-to-share med alle dine KFC-favoritter eller en frisk salat eller sprød burger, så kan du bestille det her på JUST EAT. Det, der gør KFC så populært i hele verden, er den insisterende sprødhed, hvilket den hemmelige opskrift og nøjsomme tilberedning sørger for. Kyllingen rulles i paneringen og tilberedes herefter i trykkoger ved lav temperatur, for at bibeholde den originale smag og konsistens, som KFC er kendt for.

KFC har gennem årene udvidet sortimentet, så det stadig indeholder den lækre og kendte panering men i et bredere udvalg. Der er noget for alle både voksne og børn. Derfor er KFC et stort hit for børnefamilierne, hvor alle har lyst til noget forskelligt. Du kan bestille en decideret børnemenu eller en af de velkendte buckets, der kan deles af hele familien. Er du vild med alt, der er lidt spicy? Prøv KFC Hot Wings med valgfrit tilbehør til at skylle ned med. Du kan desuden altid bestille ekstra dip, dressing og sauce til din KFC bestilling. Og skal familien forkæles med lidt til den søde tand, kan I bestille lækre, knasende cookies. Er der mod forventning problemer med bestillingen? Find svar på spørgsmålene her.

KFC er kylling ”the hard way”

Hos KFC er kylling ikke bare kylling. I en rigtig god omgang fried chicken er der flere ting, der gør sig gældende. Hos KFC er det blandt andet den kendte opskrift, der gør hele forskellen og samtidig også den, der forener restaurantkæden. KFCs kyllingestykker, der skal paneres med den originale opskrift, leveres ferske til restauranterne, hvor de håndpaneres kort tid før, de serveres til kunderne. På den måde sikres sprødheden, så hver enkelt madoplevelse fra KFC bliver ”finger lickin’ good”. Den velkendte kylling fra KFC er altså ikke lavet på den hurtigste eller nemmeste måde, den er lavet ”the hard way”.

Er din KFC-sult vækket? Herunder kan du se, hvilke placeringer de nuværende KFC-restauranter har, og hvor du dermed kan bestille fra. Bestil KFC take away her på JUST EAT og nyd en god omgang fried chicken. Har du endnu ikke fundet ud af, hvad du har lyst til, så kan du klikke her og se udvalget af take away i din by.