Kongens Lyngby - eller bare Lyngby ligger i det nordlige af Storkøbenhavn. Lyngby byder ikke kun på gode shoppingmuligheder, men også pragtfuld natur. Her er flere grønne områder, hvor du kan slappe af. Tag på cykeltur eller gå en tur i skoven og bestil sushi take away, når du bliver sulten. Mere end halvdelen af Lyngby-Taarbæk Kommune består af grønne områder, såsom åer, marker og skove. Dyrehavsbakken ligger tæt på, så tag derud med bus, bil eller tag cyklen. Bestil sushi take away hjemmefra, så du har mad i cykelkurven, når energidepoterne skal fyldes op. Må der gerne være fart over feltet, kan du prøve forlystelserne på Bakken. Bestil sushi på hjemvejen, så I ikke skal tænke på at lave aftensmad.

Nyd sushi i Lyngby

Af kulturelle ting i Lyngby finder du Frilandsmuseet, Sophienholm eller du kan tage til arrangementer i Kulturhuset. Tæt på Lyngby Kirke ligger den ældste del af Lyngby, der kaldes Bondebyen. Her ligger mange gamle og velbevarede huse. I Københavnsområdet er Bondebyen den bedst bevarede landsby.

I Lyngby Hovedgade finder du mange gode butikker og specialbutikker. Her er også det populære Lyngby Storcenter, hvor mange fra nærliggende bydele tager til. Her kommer folk fra Virum, Brede, Lundtofte, Sorgenfri, Taarbæk m. fl.

Flere store virksomheder findes i Lyngby og de har også Danmarks Tekniske Universitet som trækplaster for unge, der drømmer om at blive ingeniører. DTU er i høj grad med til gøre Lyngby til en international studieby. Et liv med studier kan blive lidt ensidigt i hverdagen, men bestiller du sushi take away, får du ekstra energi til studiet, arbejdet eller familielivet.

Sushi restauranter i Kgs. Lyngby

Sushi take away i din by