Bestil takeaway fra Kiin Kiin

Hos Just Eat kan der bestilles alskens typer af take-away. Derfor er der med garanti også noget, der falder i din smag. Hvis du ikke er synderligt interesseret i snasket fastfood, men dog alligevel er på takeaway-vognen, så er der heldigvis mange andre muligheder – det er blandt andet noget, der bevises af de restauranter, der er en del af Kiin Kiin-universet.

Derfor er det også med glæde i sjælen, at vi bryster os af, at du via Just Eat har mulighed for at bestille mad hos samtlige af de restauranter, der er en del af Kiin Kiin-universet. Det er en samling af restaurant, der ejes af Henrik Yde Andersen, der primært er kendt for hans store bedrifter med Kiin Kiin, der blandt andet har en Michelin-stjerne.

Ud over Restaurant Kiin Kiin står Henrik Yde Andersen dog også bag Chai Wong på Thorvaldsensvej på Frederiksberg, Aroiidee på Guldbergsgade i København N, Ricemarket på Hausergade i København K såvel som Burger & Bun på Fælledvej i København N – og det er disse restauranter, du har mulighed for at bestille mad fra her hos Just Eat.

Kiin Kiin-universet byder på mad for enhver smag

Som du med garanti længe har observeret, så er Kiin Kiin-universet en samling af forskellige spisesteder. Derfor er du også garanteret, at du finder et menukort, der tiltaler dig og byder på noget, der får smagsløgene til at pible og munden til at løbe i vand, uanset om du er til thailandsk, amerikansk, burgere eller noget helt fjerde.

Hvis du foretrækker at kunne nyde de valgte madretter i ro og mag, så er det naturligvis fordelagtigt, at alle disse restauranter tilbyder Kiin Kiin take away gennem Just Eat. Derfor kan du nemt og enkelt bestille den eller de madretter, du ønsker skal udgøre din aftensmad, hvorefter det bliver leveret direkte til din hoveddør efter kort tid.

Al mad leveres naturligvis i passende indpakning, der sikrer, at det er varmt og delikat, når det bliver leveret. Derfor er du sikker på, at den gastronomiske oplevelse er lige så god i eget hjem, som det havde været tilfældet, hvis du havde valgt at nyde maden på enten Chai Wong, Aroiidee, Ricemarket eller Burger & Bun.

Anderledes og interessant take-away

Mange forbinder take-away med fastfood. Sådan forholder det sig dog nødvendigvis ikke. Der findes mange alternativer til fastfood, men som fortsat kan bestilles online via Just Eat og leveres direkte til din hoveddør. Eksempelvis er der mulighed for at bestille lækker, thailandsk mad fra Chai Wong, Aroiidee og Ricemarket.

Er du derimod mere til burger, men dog uden, at det bliver en snasket oplevelse fra den lokale grillbar, så er den Kiin Kiin-ejede burgerrestaurant Burger & Bun et oplagt bud. Der findes et utal af muligheder for at få delikat burger, da deres menukort er bredt og byder på burgere, der tiltaler enhver.

De forskellige restauranter i Kiin Kiin-universet har leveret take-away til de københavnske indbyggere i lang tid. Derfor har de erfaringen og kundskaberne til at skabe en god og smagsfyldt oplevelse – hver gang.

Kiin Kiin Restauranter