Nørrebro er en mangfoldig og interessant bydel med flere grønne områder. Gå en tur omkring Søerne eller tag på en cykeltur rundt på Nørrebro. I Nørrebroparken kan du mødes med venner, når solen skinner og det er til at være udenfor. Bestil sushi take away og lad snakken flyde. Nørrebroparken er en lille grøn oase ved Nørrebrogade, hvor der som regel er masser af liv i byen.

På Nørrebrogade er det muligt at shoppe fra flere kendte butiksmærker, men du finder også specialbutikker. Nørrebro rummer mange befolkningsgrupper med vidt forskellig baggrund. Her er studerende, kunstnere og børnefamilier, der alle nyder godt af bydelens mange kulturelle tilbud. Især Sankt Hans Torv tiltrækker folk til musikarrangementer og caféliv. Sankt Hans Torv er et af de mest trendy steder i København og tæt på Sankt Hans Torv ligger Elmegade, der har små designerbutikker. Jægersborggade er en anden populær gade, hvor folk fra Nørrebro mødes til en øl, kaffe eller til noget mad.

Sushi restauranter på Nørrebro

Der er flere gode sushi steder på Nørrebro, så du kan bestille take away for nem og hurtig mad. En del slår sig ned på et tæppe eller bænk på Assistens Kirkegården, da stedet nærmest fungerer som en park. Her kan sushien nydes og snart kan byrummet indtages igen, når Nørrebrogade summer af liv lige uden for. Vil du have specialøl til din sushi, kan du tage forbi Nørrebro Bryghus. Her brygges mange forskellige øl, og Bryghuset er i sig selv en arkitektonisk oplevelse at gå rundt i, da det er en klassicistisk murstensbygning fra 1857. Nørrebro har rigtig meget at byde på. Her er rig mulighed for spændende kulturmøder, sommerhygge i Nørrebroparken og shopping i Nørrebro Bycenter.

Sushi restauranter i Nørrebro

Sushi take away i din by