Går du rundt i bymidten i Køge, vil du opleve en særlig atmosfære med de mange gamle byhuse. Køge er en af de byer i Danmark med flest velbevarede bindingsværkhuse. Her er bl.a. Danmarks ældste bindingsværkhus fra 1527. Bestil sushi take away og slå dig ned på en bænk i bymidten. Eksempelvis mellem Kirkestræde og Nørregade, nær den gotiske kirkebygning Sankt Nicolai Kirke.

Sushi restauranter i Køge

Køge er også rigtig fint placeret i forhold til mange andre interessante byer. Kør til København, Vordingborg, Næstved, Faxe, Ringsted eller Roskilde. Indbyggere i Store Heddinge tager til gengæld forbi Køge, når de vil opleve spændende seværdigheder. Fra Køge kan du desuden tage færgen over til Rønne på Bornholm.

Centrum af Køge byder på fine seværdigheder, men også musikoplevelser. Køge er i høj grad en by for de musikinteresserede. Her er tre koncertspillesteder, der er Køge Festuge i uge 35 og på Køge Havn er der en irsk pub, der ofte spiller musik. I gården ved Hugos Kælder er der ofte jazz, så der er noget for enhver smag. Køge har også flere gode sushi restauranter. Eventuelt kan du tage din sushi menu med hen til Køge Kyst. Køge Kyst er Køges nye byrum ved Søndre Havn. Placeret mellem Køge Torv og Køge Bugt ligger det spændende byprojekt. Med projekt Køge Kyst vil der over de næste tyve år blive bygget ejendomme til boliger og erhverv samt etableret butikker og mere kulturliv. Køge er en by, hvor du sagtens kan fordrive tiden en hel dag med byvandring, shopping og gåtur ved Søndre Havn. Bestil sushi take away, når du bliver sulten, så du også er sikret en god spiseoplevelse.

Sushi restauranter i Køge

Sushi take away i din by