Bestil take away fra LêLê

Hos Just Eat har du mulighed for at bestille delikat take-away fra et væld af forskellige restauranter og spisesteder. Ét af disse er LêLê Street Kitchen, der i længe har leveret take-away til den københavnske befolkning. Den første LeLe Street Kitchen-restaurant slog dørene op i 2003 i København, hvor der sidenhen er kommet flere restauranter til.

LêLê var desuden blandt én af de første restauranter til at introducere begrebet "gadekøkken" her i landet. Siden 2003 har LêLê Street Kitchen gennemgået en stor udvikling, hvilket bl.a. betyder, at det grundliggende koncept bag restauranten er blevet udvidet, men dog ikke uden, at der ikke er holdt fast i de oprindelige rødder for LeLe.

De lader sig kontinuerligt inspirere af nye tendenser, men dog uden, at der bliver gået på kompromis med hverken smag eller det oprindelige koncept. Derfor er du også garanteret en spændende historie hver gang, du nyder vietnamesiske madlavning fra LeLe, hvad end det er på én af restauranterne eller derimod i form af LeLe Take Away.

LêLê Street Kitchen er anerkendt for deres take-away

LêLê Street Kitchen har i mange år været kendt for deres take-away. De kan blandt andet bryste sig af, at de tilbage i 2003 vandt titlen som "Byens Bedste Take Away" i København. Det skyldes i høj grad, at de aldrig går på kompromis med de råvarer, der bruges til madlavningen, mens de ligeledes sætter en særlig dyd i, at levere den bedst mulige smagsoplevelse.

Hvis du ønsker at bestille LeLe Street Kitchen take away, så kan du frit vælge mellem et bredt spektrum af sunde retter skabt til take-away. Hovedparten af de madretter, der findes på menukortet hos LêLê Street Kitchen er inspireret af det traditionelle vietnamesiske gadekøkken, men dog kombineret med moderne og internationale tendenser.

De mange retter tilberedes udelukkende med brug af friske råvarer såsom grøntsager og urter. På denne måde er du sikret, at du til hver en tid får en smagsfuld oplevelse, der ikke kan sammenlignes med andet tilsvarende. Det brede menukort byder på alt lige fra risnudelsalater til wontonsuppe, hvorfor der – med garanti – er noget for enhver smag.

Sund take-away til hele København

LêLê Street Kitchen har i mange år leveret sundt take-away til hele København, hvorfor du naturligvis også har mulighed for at få en LeLe levering, hvis du er bosat i København. Deres levering foregår med udgangspunkt i deres fem restauranter fordelt ud over København; i Torvehallerne, Fisketorvet, Vesterbro, Østerbro og City.

Hvis ikke du ønsker at nyde maden i én af deres fem førnævnte restauranter, så dækker LeLe udbringning naturligvis hele København, hvorfor du via Just Eat kan få leveret maden direkte til din hoveddør. Det betyder, at du i ro og mag har mulighed for at nyde sundt take-away hjemme i stuen.

LêLê Street Kitchen er desuden et formidabelt eksempel på en række af restauranter, der beviser, at take-away ikke altid behøver at være usundt fastfood, men derimod sagtens kan være delikate, sunde madretter.

Lêlê