Odder ligger i Region Midtjylland og er tæt på flere attraktive byer. Byen er tæt på Aarhus, Skanderborg og Horsens, hvor du kan opleve endnu flere seværdigheder. I omegnen af Odder finder du bakket landskab og skov, men også fine marker i den østlige del af kommunen. Bestil sushi take away og tag det med i picnickurven, hvor end du tager hen i Odder området. Vil du gerne tæt på vandet, kan du tage til øen Alrø i Horsens Fjord. Her er flot udsigt til fjorden og et charmerende ø-liv med bakkegårde og en lille kirke. Desuden er der gode fiskemuligheder. Odder omegnen giver i det hele taget rig mulighed for at finde gode fiskemuligheder.

Nyd sushi nær vandet

I Odder er du tæt på vandet, næsten uanset hvor du befinder dig i byen. Den 42 kilometer lange kystlinje har lækre, børnevenlige strande, der indbyder til en lang dag ved stranden - eller en gåtur. Bestiller du sushi, kan du nyde maki ruller, siddende i sandet og nyde den gode mad. Mange tager også på cykeltur langs OdderKysten. Andre muligheder i området er at tage på en guidet tur til Tunø.

Er du interesseret i at se oldtidsfund, kan du se de historiske seværdigheder såsom voldstedet Bjørnkær eller se resterne af Kysing Kirke ved Norsminde. Ved Rude Strand er der desuden gamle stenkister fra den tidlige bondealder.

I Odder centrum, få hundrede meter fra gågaden, finder du Odder Museum, som også er velbesøgt. Herudover er der gode shoppingmuligheder i Odder, der tilgodeser både de ca. 25.000 indbyggere samt tiltrækker folk fra Horsens og Aarhus. Flere gode sushi steder finder du også i Odder.

Sushi restauranter i Odder

Sushi take away i din by