Pizza levering eller hent-selv i Odense

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Bestil pizza som udbringning i Odense

Trænger sulten sig på, og er du på udkig efter et pizzeria? Så er du kommet til det rette sted. Du behøver nemlig ikke tage helt til Italien for et lækkert stykke pizza. Her i Odense kan du nemlig også få den klassiske italienske madoplevelse, når du skal have pizza. 


Der kan komme mange tidspunkter, hvor du har lyst til et stykke lækker pizza. Det kan være, at du ikke har fået fyldt dit køleskab op, at du ikke har energi til at lave mad, eller at du ganske enkelt har en særlig lyst til pizza. Uanset hvilke årsager du har, kan du med sikkerhed finde et pizzeria i Odense, hvor du med Just Eat kan få stillet sulten.


Der er rig mulighed for dig at bestille pizza. Pizzaen er nemlig blevet danskernes foretrukne type fastfood efterfulgt af burger og sushi. Takeaway har aldrig været mere populær end lige nu, og på samme måde har det aldrig været nemmere at få pizza-udbringning hjem til dig i Odense. 


Antallet af pizzeriaer er vokset markant i byen, så du har god mulighed for at finde et pizzeria, der - efter din mening - leverer byens bedste pizza. Vi har samlet udvalget af pizzeriaer, så du nemt kan få et overblik. Se de italienske restauranter i Odense C her.


Uanset om det er aftensmad eller frokost, du leder efter, kan du finde et bredt udvalg af forskellige pizzeriaer, der tilbyder levering af pizza i hele Odense og omegn. Det betyder også at uanset, hvilken slags pizza, du foretrækker, så kan du hos Just Eat finde et pizzaria lige til dig her i Odense.


Har du lyst til pizza, men ved du ikke, hvilken type du skal bestille, så kan du jo blive inspireret af de mest populære pizzaer i Danmark, som er Margherita, Pepperoni, Hawaii, Vesuvio og Salat.


Bestil pizza i Odense efter dine egne præferencer

Uanset dine smagsmæssige præferencer kan du i Odense garanteret finde noget, der passer lige til dine smagsløg. Pizza er nemlig ikke bare pizza. Der findes et utal af forskellige varianter af denne ret over hele verden. Hvert land har præget retten og gjort den helt unik. Derfor kan du få mange forskellige former for pizza. Du kender sandsynligvis til italiensk og amerikansk pizza, men faktisk kan du også få mexicansk pizza. 


Du kan med garanti finde et lækkert pizzeria i Odense, der laver pizza efter lige netop din smag. Det betyder for dig, at hvad end du foretrækker italiensk pizza med en sprød, tynd bund eller du er mere til en deep pan-pizza med en masse fyld, så har du mulighed for at finde begge dele hos Just Eat. Vi er nemlig førende inden for takeaway, og vores erfaring sikrer hurtig udbringning til dig.


Hvis du enten er vegetar eller veganer så fortvivl ikke - du kan stadig nyde en lækker pizza. Flere pizzeriaer har nemlig både vegetariske og veganske pizzaer. Og derudover kan du tilmed bestille pizza uden gluten og laktose. Så der er altid en god grund til at bestille pizza. Dit lokale pizzeria i Odense kan hjælpe dig.


Der er rigtig mange pizzeriaer i Odense, så det er nemt at miste overblikket. Hos Just Eat hjælper vi dig med at finde et pizzeria, der tilbyder pizza lige efter din smag, og som du kan få leveret hjem til dig. Du kan altid nyde en pizza fra os i dine hjemlige omgivelser.


Forskellen på italiensk pizza og amerikansk pizza

Måske kender du allerede forskellen på den italienske pizza og den amerikanske pizza. Hvis ikke kan du læse videre her. Så kan du nemmere beslutte dig for, hvilken slags du skal have.


De to typer pizza adskiller sig fra hinanden på flere måder. Lad os starte med tomatsaucen. Den italienske pizza gør brug af en sauce lavet på frisk tomatpuré, hvorimod den amerikanske laves af en sauce, der har simret i lang tid. 


Skorpen adskiller også de to varianter fra hinanden. Den italienske pizza har en tynd skorpe, mens den amerikanske kan fås med både tyk og tynd skorpe. Den specielle tykke skorpe kaldes også for deep pan, da pizzaen bages i en pande.


Ved en italiensk pizza benyttes få gode ingredienser og er derfor ganske simpel. Fyldet til den amerikanske pizza kan fås i mange varianter. Hvilken én er din favorit? Du kan nemt bestille begge typer pizza lige her hos os - så sørger vi for, at den er brandvarm, når den kommer hjem til dig i Odense.


Pizza som gastronomi eller fastfood?

Ofte sammenlignes pizza med andet fastfood. Og jo, pizza er en form for fastfood, men det kan i høj grad også være en gastronomisk oplevelse i særklasse. Derfor har du også mulighed for at finde restauranter, der tilbyder dig en unik smagsoplevelse med lækker pizza. 


Hos Just Eat finder du et stort udvalg af pizzeriaer, der kan tilbyde dig en kulinarisk oplevelse, hvis du efterspørger dette. Og på samme tid kan du finde pizzeriaer til en hurtig omgang tømmermændsmad. 


Mange pizzeriaer i Odense holder næsten døgnåbent, så en hurtig omgang pizza er altid let tilgængeligt for dig. Så kan du jo selv vurdere, om din pizza skal nydes med en iskold Coca-Cola eller måske et glas rødvin.


Odense byder på noget for enhver smag, hvad end om du foretrækker en italiensk pizza fra et ægte italiensk pizzeria eller derimod en mere fastfood-inspireret udgave af pizzaen, så kan Just Eat hjælpe dig med sulten. God appetit.


Pizza. Få det bedste Odense har at byde på

Pizza Pinocchio
Rugårdsvej 216, Odense NV, 5210
146 bedømmelser
Pizza Napoli
Nyborgvej 183, Odense SØ, 5220
191 bedømmelser
Næsby Pizza og Grill House
Banevænget 1B, Odense, 5270
93 bedømmelser
Mamma Mia Pizza
Søndre Boulevard 142D, Odense, 5000
36 bedømmelser
Starling Döner Kebab & Pizza
Blækhatten 15, Odense, 5220
162 bedømmelser
Pappas Pizza og Grillhouse
Risingsvej 1, Odense C, 5000
214 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Domino's Odense C logo
  Jeg er helt vild med jeres pizzaer ! Især sammensætningen af råvarerne , og Ingredienserne er super spot on 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 Jeres veganske pizzaer er også gode 🌻 Bestiller kun pizzaer herfra 💃🏾
  Domino's Odense C
  Nørregade 32, Odense, 5000
  50 bedømmelser
  Asal - 28-11-2020
 • Mamma Mia Pizza logo
  Bedste pizza i Odense
  Mamma Mia Pizza
  Søndre Boulevard 142D, Odense, 5000
  36 bedømmelser
  Jeppe - 02-12-2020
 • Pizza Delicious logo
  Rigtig god mad, service og det kommer til tiden.
  Pizza Delicious
  Carl Blochs Vej 26, Odense M, 5230
  102 bedømmelser
  Noor - 26-11-2020
 • Bolbro Grill & Pizza logo
  Lækker mad og hurtig levering! Vil helt klart bestille her fra igen
  Bolbro Grill & Pizza
  Middelfartvej 113, Odense V, 5200
  134 bedømmelser
  Anna - 02-12-2020