Ølstykke er en stationsby i Nordsjælland, hvor du er forholdsvist tæt på storbylivet i København, og samtidig har du skov og natur inden for rækkevidde. Det er derfor oplagt at tage frokosten med ud i naturen. Bestil sushi take away og find et fint udflugtssted, hvor du kan nyde maden.

Nyd sushi i Ølstykke

Du finder mange seværdigheder i omegnen. Helt lokalt finder du den gamle vindmølle: Skenkelsø Mølle. Stedet bliver også kaldt for Skenkelsø Mølle Museum, da stort set al inventar er bevaret, og møllen i dag fungerer som kulturhistorisk museum. Den gamle mølle er fra 1891, og i 1972 overtog Ølstykke Kommune ansvaret for møllen. I 1995 blev den senest restaureret og er fint funktionsdygtig i dag.

Vil du på udflugt lidt uden for byen, er der flere muligheder. Tag på udflugt til Frederikssund Museum (Færgegården), Frederikssund Vikingeboplads, Kalvøen og Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Der er kun 43 km til det verdensberømte Louisiana, hvor der altid er spændende arrangementer og særudstillinger. Bestil sushi take away til turen, så du kan spise frokost, når du når frem.

Ølstykke har knap 15.000 indbyggere og byerne: Slangerup, Jyllinge, Frederikssund og Stenløse ligger klods op ad Ølstykke. Det er derfor en by af en tilpas størrelse, hvor du finder det meste. Her er et rigt foreningsliv og god mulighed for at få fritidsinteresser. Du kan tage i Ølstykke Svømmehal, dyrke karate, badminton eller tilmelde dig Ølstykke Skytteforening. Efter en dag med sportsaktiviteter kan du stille appetitten med take away sushi fra et af de gode sushi steder.

Sushi restauranter i Ølstykke

Sushi take away i din by