For familier er der flere dejlige naturoplevelser i Ringsted og spændende seværdigheder. Der er flere skønne cykelruter i Ringsted. Medbring sushi og vand på cykelturen, så du har energi til mange timer. Det er også dejligt at gå en tur ved Torpet Mose, hvor der er registreret 156 forskellige fuglearter. Så kan du sammen med familien studere fuglelivet og komme helt ned i tempo. Når vejret er til det, er det skønt at være udenfor i området omkring Ringsted Å. Ved åen er det desuden muligt at fiske. Det er også muligt at fiske andre steder i nærheden. Eksempelvis ved Sorø Sø. Sorø, Slagelse og Roskilde ligger tæt på Ringsted, så du altid kan udforske byerne på en søndag.

Vil du gerne se seværdigheder, kan du stoppe forbi Sct. Bendts Kirke eller Ringsted Museum og vindmølle. Museet har indimellem særudstillinger og foredrag. Der er også flere gallerier i byen.

Få sushi leveret til døren i Ringsted

Ringsted byder også på gode shopping-muligheder. Besøg Ringsted Outlet for et stort udvalg af mærkevaretøj til meget nedsatte priser eller besøg shopping-centeret Ringstedet. I Ringsted City finder du også mange gode butikker. Kræmmermarkeder afholdes der også ca. 5 gange om året af Club Lion Ringsted.

Vil du gerne lave noget hyggeligt med familien, kan du tage i Ringsted Svømmeland. Efter flere timer i vandet kan besøget med fordel sluttes af med sushi take away. Så skal du ikke tænke på aftensmad.

Sushi restauranter i Ringsted

Sushi take away i din by