Pizza levering eller hent-selv i Roskilde

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Roskilde har at byde på

Bergamo
Helligkorsvej 6, Roskilde, 4000
166 bedømmelser
Berk Pizza & Steakhouse
Ringstedgade 50, Roskilde, 4000
1880 bedømmelser
Venedig pizzaria
Hovedgaden 425, Hedehusene, 2640
104 bedømmelser
Castello Pizzaria
Holbækvej 4, Roskilde, 4000
789 bedømmelser
Figaros Pizza & Kebabhouse
Tune Center 5A, Tune, 4030
264 bedømmelser
Fløngs Pizzeria
Hedevej 1, Hedehusene, 2640
345 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Basilico logo
  Super gode pizzaer. Ikke sidste gang vi har bestilt derfra😏👍
  Basilico
  Skomagergade 21, Roskilde, 4000
  48 bedømmelser
  Simon - 27-11-2020
 • Castello Pizzaria logo
  Super service og god mad
  Castello Pizzaria
  Holbækvej 4, Roskilde, 4000
  837 bedømmelser
  Lotte - 02-12-2020
 • Bergamo logo
  Perfekt, når man er sulten😎
  Bergamo
  Helligkorsvej 6, Roskilde, 4000
  166 bedømmelser
  Vibeke - 24-11-2020
 • Berk Pizza & Steakhouse logo
  Smagte dejligt
  Berk Pizza & Steakhouse
  Ringstedgade 50, Roskilde, 4000
  1880 bedømmelser
  mads - 02-12-2020

Takeaway Roskilde


Står frokosten eller aftensmaden på takeaway i Roskilde? I en travl og stresset hverdag, hvor arbejdet hele tiden trækker ud, og de daglige gøremål hober sig op, kender vi alle til behovet for engang imellem at springe over, hvor gærdet er lavest. Her bliver det meget tiltrængt og nærliggende at vælge takeaway som den nemme og hurtige løsning. Det sparer dig for en masse tid og ikke mindst besvær med for det første at skulle finde på menuen til middag eller aften og for det andet at skulle tilberede og lave maden. 

Er du derfor typen, der ikke går særlig meget op i madlavning, men som til gengæld elsker at spise den, er Just Eat din bedste ven. Vi leverer et væld af convenience-løsninger til dig, der hellere vil sidde i sofaen og modtage din mad end at skulle stå flere timer i køkkenet for først at forberede den.
Her på siden kan du frit søge og vælge imellem en lang række muligheder for takeaway i Roskilde. Spørgsmålet er bare, hvilken slags takeaway dig og din mave er mest til i dag?

Lækker takeaway i Roskilde uden at røre en finger – næsten da
Når sulten først opstår – uanset om det er den store eller lille sult – skal der helst ikke gå for lang tid, før maven får tilført mad. Sult, knurrende maver og ventetid er roden til sure miner og manglende energi, og der skal derfor handles relativt hurtigt. 

Heldigvis er vi hos Just Eat eksperter i hurtig handling, når det kommer til takeaway, uanset om du er på udkig efter en burger i Roskilde eller sushi. Som en integreret del af vores gode kundeservice tilbyder vi super hurtig levering inden for kort tid efter, at du har bestilt. På den måde er du sikret, at osten på din pizza stadig er smeltende varm, sushistykkerne stadig pivfriske eller burgerbollen stadig lun og nybagt. Med andre ord: Vores ekspreslevering er din garanti for takeaway af høj kvalitet leveret direkte til din hoveddør. 

Og du skal ikke engang røre en finger – næsten da. Du skal nemlig lige klikke på din bestilling online på siden her, og så er maden allerede på vej.

En verden af takeaway – hvor skal du starte?
Når klokken først har slået ”takeaway” i Roskilde, gælder det om at få afsøgt, hvilke takeaway-muligheder du reelt set har. Er her er valgmulighederne mangfoldige. Det kan virke helt uoverskueligt, og det bliver derfor nærliggende at spørge sig selv: ”Hvor skal jeg overhovedet starte?” Og det korte og præcise svar på dette spørgsmål er ganske enkelt: på Just-eat.dk. Just Eat er den hurtigste, nemmeste og korteste (gen)vej til dit takeaway – uanset om der er tale om morgen, middag eller aften. Er du til danske klassikere, italienske retter, det indiske køkken eller amerikansk fastfood? Roskilde har takeaway til enhver smagspræference, og du kan hurtigt få et overblik over mulighederne samt få informationer om de specifikke menukort og priser.
Så start på Just-eat.dk, og bestil online – vi glæder os til at høre, hvor du ender.

God fornøjelse!