Skive ligger tæt ved Limfjorden, hvor du kan sejle i kajak, eller du kan gå tur ved fjorden med medbragt sushi til turen. Bestil sushi take away fra et af de gode sushi steder i Skive. Du er altid tæt på vandet, når du er i Skive. Nyd livet ved Skive Fjord eller omkring nogle af de genskabte søer. De store søer Flyndersø, Brokholm Sø og Spøttrup Sø har et rigt fugle-, plante- og dyreliv. For flere naturoplevelser er Øen Fur et populært udflugtsmål eller halvøen Kås.

Nyd sushi i naturen

Alle strande i Skive området har helt stille og roligt vand og så er der lavvande, så det er sikkert at bade der. Ved lystbådehavnen finder du Skive Strand, men der er også andre børnevenlige strande. Tag til Eskov Strand, Glyngøre Strand, Gyldendal Strand eller Marienlyst Strand - for bare at nævne et lille udpluk. Nogle foretrækker en strand med udsigt til Sallingsundbroen, mens andre nyder området omkring øen Fur. Fur Museum er i øvrigt et interessant økomuseum. Du får både et indblik i øens kulturhistorie, men også i Skive egnens særlige naturhistorie. Andre seværdigheder, der også er interessant for hele familien er kalkgruberne Mønsted og Daugbjerg samt Spøttrup Middelalderborg. Borgen er Danmarks bedst bevarede middelalderborg og er i dag indrettet til museum.

Er du interesseret i antikke ting og møbler, kan du tage forbi Dalsgaard Antik, tæt ved Skive Fjord. Her kan du shoppe, men også bare nyde beliggenheden og gå en tur i den smukke have på hele 2000 m2. Bestil sushi take away, når turen går hjemad.

Sushi restauranter i Skive

Sushi take away i din by