Der er flere gode sushi steder i Sorø, der gør det ideelt for familier og forretningsdrivende at bestille nem aftensmad fra det lokale sushi sted. Vælg sushi take away, når arbejdsdagen er ovre, og du har brug for at slappe af resten af aftenen. Bestiller du en stor sushi menu og lækkert tilbehør, kan I som familie dele maki ruller, wasabi bønner, syltet ingefær og tangsalat.

Nyd sushi i Sorø

Sorø har en gammel og interessant historie, da byen opstod omkring munkeklosteret tilbage i 1142. Igennem tiden udviklede klostret sig til forskellige formål. I dag er Sorø især kendt for Sorø Akademi, der har en årelang historie. En del af Sorø Akademi fungerer som kostskole.

Fra Sorø kan du hurtigt tage til Korsør, Slagelse, Ringsted, Dianalund, Næstved eller Holbæk. Det er nemt at komme til og fra Sorø med både tog, bil og bus. I den sydlige ende af Sorø ligger togstationen og Sorø ligger også tæt på motorvejsnettet. På kun en time i bil, kan du være i København. Mange vælger at bosætte sig i Sorø for at pendle til og fra arbejde i København. Sorø giver det stille og rolige hverdagsliv, som en kontrast til det pulserende storbyliv. De smukke omgivelser får dig ned i gear, og i fritiden kan du dyrke forskellige idrætsaktiviteter såsom golf og roning. Ved Sorø Sø kan du ro i kajak. Turbåden “Lille Claus” sejler desuden på søen hen over sommeren. Sorø Sø og Tuelsø er de største søer i omegnen af Sorø, og omkring søerne kan du have en dejlig picnic med sushi.

Sushi restauranter i Sorø

Sushi take away i din by