Pizza levering eller hent-selv i Svenstrup

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Svenstrup

Den første restaurant kom på Just Eat i Svenstrup maj 2002. Der er 80 restauranter som tilbyder 18 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 6.341 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 4,60. I Svenstrup bor der mere end 4.550 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Svenstrup har at byde på

Danitello Pizza
Borgergade 15, Aalborg, 9000
981 bedømmelser
Sason Pizza & Kebab
Reberbansgade 3, Aalborg, 9000
597 bedømmelser
Mama Mia Pizza
Hadsundvej 32, Aalborg, 9000
78 bedømmelser
Pizzaland
Færøgade 45, Aalborg, 9000
672 bedømmelser
Pizza kitchen
Kastetvej 56, Aalborg, 9000
6 bedømmelser
Sara´s Pizza & Grill
Reberbansgade 5, Aalborg, 9000
486 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Bella Italia logo
  Som altid, rigtig god pizza.
  Bella Italia
  Grønlands Torv 14, Aalborg, 9210
  159 bedømmelser
  Steffen - 19-11-2020
 • Casa Pazza logo
  Som altid en fornøjelse. Altid god service, eminent service og fantastisk mad😉
  Casa Pazza
  Reberbansgade 20, Aalborg, 9000
  462 bedømmelser
  Bethina - 01-12-2020
 • Danitello Pizza logo
  Det var dog dejligt, da der stod 23:40
  Danitello Pizza
  Borgergade 15, Aalborg, 9000
  1182 bedømmelser
  Niklas - 17-11-2020
 • Luxus Pizza & Grill logo
  Alt var fint. God pizza!
  Luxus Pizza & Grill
  Østerbro 41, Aalborg, 9000
  120 bedømmelser
  Peter - 30-11-2020