Indisk levering eller hent-selv i Taastrup

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Taastrup

Den første restaurant kom på Just Eat i Taastrup apr 2010. Der er 119 restauranter som tilbyder 18 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 8.429 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 4,80. I Taastrup bor der mere end 30.977 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil indisk takeaway til levering

Hvis du er glad for krydret mad og farverige retter, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at indisk mad er noget, der – med garanti – tiltaler for dig og vil behage dine smagsløg. Det indiske køkken byder på et væld af forskellige spændende retter.

Det byder blandt andet på både kraftige og lækre supper, men også cremede og delikate karryretter. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at indisk take away oftest forbindes med stærk mad.

Ét af de aspekter, der særligt er med til at gøre indisk mad interessant er, at der er tale om mad med en stor variation. Det skyldes blandt andet, at landet strækker sig over flere klima- og vækstzoner.

I disse zoner er der forskellige lokale råvarer, hvilket har medført, at der flere steder i Indien er blevet skabt et utal af spændende retter og delikate madoplevelser. Derfor findes der også indisk mad for langt de fleste – uanset smagspræferencer.

Indisk mad byder på stor variation i madtyper

Hvis du har sat dig for, at aftensmaden skal byde på indisk take-away, så bør du naturligvis være klar over, at der findes rigtig mange indiske retter. Derfor vil du også opleve, at de fleste indiske restauranter har valgt at specialisere sig inden for mere specifikke områder at indisk mad.

Du kan f.eks. finde indiske retter med fisk og skaldyr, men også retter der er vegetariske, og der selvfølgelig også kan findes retter, der er uhyre stærke, mens andre er mere milde.

Hver enkelt af disse retter repræsenterer Indien og deres madkultur på en unik måde. Husk dog på, at Indien – som nævnt – er delt op i flere zoner hvad angår deres madkulturer.

Derfor kræver det også tålmodighed, hvis du skal smage på samtlige typer af indisk mad, men hvis du vælger at bestille en indisk mad udbringning via JUST EAT, så er du garanteret, at du får muligheden for at smage samtlige former for indisk madkultur direkte fra sofaen.

Få leveret indisk mad direkte til hoveddøren

Er du i humør til en kulinarisk oplevelse inspireret af Indiens mange lækre madretter, så er det naturligvis en indisk udbringning, du søger. Hos JUST EAT finder du en lang række forskellige restauranter, der har specialiseret sig i indisk kogekunst, som ikke blot har unikke restauranter, men som ligeledes også tilbyder indisk mad som take-away.

Én af de særlige fordele ved indisk take-away er, at det oftest leveres på en sådan vis, at du reelt set ikke har behov for at bruge eget service. Derfor slipper du ikke blot for madlavning, men også opvask, hvilket naturligvis er fordelagtigt, hvis du har haft en lang dag på kontoret eller lignende.

Mange sammenligner oftest indisk mad med thai-mad, men i denne forbindelse skal det dog understreges, at der er op til flere betydelige forskelle på mad, der oprindeligt stammer fra Thailand og diverse madretter, der i stedet stammer fra Indien; til indisk madlavning bruges der f.eks. ofte karry og chili, mens thai-mad oftere er marineret i sur-sød-sauce eller soya.

Indisk. Få det bedste Taastrup har at byde på

Columbia - Indisk & Pakistansk
Hovedvejen 150, Glostrup, 2600
620 bedømmelser
Muddy's indisk køkken
Sct. Jacobsvej 12, Ballerup, 2750
1422 bedømmelser
Azim
Diget 50, Glostrup, 2600
1210 bedømmelser
Indian Takeaway
Hundige Strandvej 208, Greve, 2670
210 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Azim logo
  God mad, hurtig levering. God service
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Susan - 29-11-2020
 • Azim logo
  Manglede papperdums i min bestilling, men maden smagte super og ankom til tiden.
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Mikael - 29-11-2020
 • Azim logo
  God mad
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Kim - 29-11-2020
 • Muddy's indisk køkken logo
  Altid god mad hos Muddys
  Muddy's indisk køkken
  Sct. Jacobsvej 12, Ballerup, 2750
  1458 bedømmelser
  Dorthe - 21-11-2020