I Taastrup er du tæt på det velbesøgte storcenter City 2. Her kan du shoppe, gå i biografen eller få noget godt at spise. Yderligere shoppingmuligheder finder du i Taastrup Hovedgade. Taastrup Bymidte og butikscentret Taastrup Torv emmer også altid af herlig aktivitet. Du kan bestille sushi take away, når det skal være nemt at få stillet sulten.

Nyd sushi i taastrup

Søger du ting til hjemmet, kan du tage i Ikea i Taastrup. Taastrup ligger desuden klods op af Høje Taastrup, Hedehusene, Fløng og Reerslev. Hedehusene Hovedgade har også forskellige aktiviteter. Skal der være endnu flere muligheder, kan du på ingen tid være i København. Her kan du nyde storbylivet for en stund, inden du vender tilbage til roen i Taastrup. Er du friluftsmenneske, er der flere muligheder for naturoplevelser i Taastrup. Gå tur omkring Selsmose Søen eller tag på vandre- og cykeltur i Hedeland. Hedeland har en kunstig skibakke, som du kan bruge om vinteren. Desuden har Hedeland andre spændende aktiviteter, herunder en golfklub og en veteranbane, hvor du kan køre med damplokomotiv. Brug et par timer i ny og næ på Hedeland med familien. Her er noget for både store og små legebørn. For flere naturoplevelser kan du tage i Vestskoven, Porsemosen eller tage til Vallensbæk Mose. Der er også Hakkemosen, hvor du har mulighed for at fiske og rigtig nyde den flotte natur.

Vil du se moderne kunst, kan du tage på Kunstmuseet ARKEN, der ligger i Ishøj Strand. Afslut de kulturelle indtryk med sushi take away.

Sushi restauranter i Taastrup

Sushi take away i din by