The Diner er én af de få burgerbarer i Danmark, der kan bryste sig af, at kunne levere vaskeægte amerikansk mad direkte til døren – og du kan selvfølgelig bestille din mad lige her på siden. Burgere, pommes frites og øvrige former for fastfood findes i et væld af varianter. Hos The Diner er der dog ikke gået på kompromis med, at give dig den fulde oplevelse.

The Diner har længe haft stor succes med deres amerikanske madkultur, de er inspireret af de klassiske diners, der prægede USA tilbage i 1950'erne. Træder du ind i én af deres restauranter vil du – med stor sandsynlighed – få associationer til film såsom Grease eller andre lignende film, der foregår i de glade 50’ere, hvor der fandtes et væld af diners over hele USA.

Det er dog ikke blot indretningen og sjælen i The Diner, der er inspireret af 1950'erne. De byder samtidig på et meget bredt menukort, der ligeledes byder på et præcist udsnit af klassiske retter fra 50’erne. Det betyder, at du bl.a. har mulighed for at finde et stort udvalg af burgere, klassiske Onion Rings og selvfølgelig også noget så klassisk som en Hot Dog.

Umådeligt stort menukort hos The Diner

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at The Diner kan bryste sig af et særdeles stort menukort. Du finder et utal af retter, der kan mætte dig hele dagen, da der både serveres forskellige varianter af amerikansk morgenmad, frokost såvel som aftensmad – derfor er der naturligvis også mulighed for at bestille take-away fra The Diner hele døgnet rundt.

På trods af dette, så skal der selvfølgelig ikke lægges skjul på, at det i særdeleshed er deres amerikanske burgere såsom deres New Jersey, Oklahoma eller Mississippi. Deres burgere er opkaldt efter de forskellige delstater, hvor hver enkelt bruger oprindeligt stammer fra. Derfor får du også mulighed for at smage ægte amerikansk madkultur fra flere madkultur over hele landet.

Hos The Diner får du amerikansk inspireret mad, når det er bedst. Det er ikke her, du skal bestille mad, hvis du har fokus på det sundhedsmæssige aspekt, men ønsker du at forkæle smagsløgene med klassisk amerikansk mad af bedste skuffe, så findes der ikke bedre alternativer end The Diner.

Få autentisk amerikansk 50’er-mad direkte til døren

Via JUST EAT har du mulighed for at bestille The Diner takeaway med levering direkte til din hoveddør. Hvis du har haft en lang dag på arbejde, hvis du har glemt at handle ind eller hvis du ønsker at forkæle familien med autentisk amerikansk mad fra 50’erne, så er løsningen naturligvis at bestille mad fra The Diner – og lade JUST EAT levere det hele direkte til din hoveddør.

På trods af, at der findes flere restauranter i The Diner-kæden, så er det udelukkende muligt at bestille mad fra restauranterne i Viby og Århus, hvorfor det også er fra disse restauranter, at maden bringes ud. Er du bosat i enten Viby eller Århus, så har du derfor mulighed for at bestille lækker The Diner takeaway, der efterfølgende bringes ud hurtigst muligt.

The Diner