Den nordsjællandske by Værløse giver dig gode shoppingoplevelser, smuk natur og så ligger byen ikke langt fra København. Mange børnefamilier vælger at bosætte sig i Værløse. Her er fred og ro og med kort afstand til spændende seværdigheder i København, er det ideelt. Vil du shoppe i Værløse, kan du tage i Værløse Bymidte, der er et center med 52 butikker. Bestil sushi take away, når du er færdig med dine indkøb, og du får dermed nem og hurtig aftensmad.

Nyd sushi i naturen eller derhjemme

Værløse, der ligger i Furesø Kommune er omgivet af tre store søer: Furesøen, Farum Sø og Søndersø. I Furesøen og Farum Sø er det muligt at bade og dyrke kajakroning. Er vejret ikke til badning i søen, kan du i stedet tage i Værløse Svømmehal og snuppe sushi take away på vejen hjem. Sushi er perfekt som det sunde mellemmåltid eller som hovedmåltid.

Du kan i høj grad få en aktiv fritid i Værløse. Kør på mountainbike i Hareskoven, gå tur ved Præstesø eller Oremosen eller find en anden vandrerute. Der er mange muligheder for en god vandre- eller cykeltur i Værløse området. En tur på hesteryg er også en mulighed! Du finder mange naturskønne steder, hvor det er dejligt at slå sig ned med familie og venner. Del eventuelt en stor sushi menu og bestil lækkert japansk tilbehør.

Området omkring den tidligere Flyvestation Værløse tiltrækker en del besøgende. Et område, der ikke er fredet, men som er et rekreativt naturområde. Her er det muligt at gå, cykle og ride ture, imens fuglelivet kan studeres.

Sushi restauranter i Værløse

Sushi take away i din by