Valby er en bydel i København og ligger tæt på Vanløse, Hvidovre, Enghave/Vesterbro og Frederiksberg. Fra Damhussøen i nord til Valbyparken i syd ligger Vigerslevparken som et grønt område, hvor du kan slå dig ned i græsset med en lækker sushi menu. Du kan også sætte dig i Københavns andenstørste park - Valbyparken. I Valbyparken finder du også en Naturlegeplads. Her tager mange familier hen for et pusterum i hverdagen. Her kan børnene rigtigt bevæge sig, imens du selv drikker en kop kaffe eller tjekker Just Eat’s sushi menuer på din telefon. Bestil fra Sticks’n’Sushi, LETZ Sushi eller et tredje sted. I Valby er der mange gode sushi restauranter, så du kan med garanti finde noget lækkert japansk mad til en hverdagsaften. Frederiksberg Have er også tæt på Valby, hvor du også kan nyde medbragt mad.

Sushi restauranter i Valby

Du finder flere temaparker i Valby, hvor du kan samle appetit til en solid aftensmad senere. Tag eksempelvis i Rosenhaven, hvor et smukt syn møder dig med de mange forskellige roser.

Vil du være kulturel, kan du tage på Carlsberg Museet og få et indblik i historien bag det forhenværende Carlsberg bryggeri. I dag er det kun det lille bryggeri Jacobsen, der producerer øl på grunden.

Ved Valby Station ligger Spinderiet, som er et moderne indkøbscenter med tøj, sko og brugsgenstande. Et dejligt sted at samles med venner eller familie til timers shopping. Valby Vandkulturhus er også et besøg værd, når du vil have kvalitetstid med familien. Bestil sushi take away, efter en dejlig dag i vandet.

Sushi restauranter i Valby

Sushi take away i din by