Pizza levering eller hent-selv i Vanløse

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Vanløse

Den første restaurant kom på Just Eat i Vanløse sep 2001. Der er 1.038 restauranter som tilbyder 40 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 63.705 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 4,90. I Vanløse bor der mere end 37.115 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Vanløse har at byde på

We Do Pizza Night
Folehaven 131, valby, 2500
2405 bedømmelser
Pizza Day & Night
Hovedvejen 63, Glostrup, 2600
2510 bedømmelser
Casablanca Pizzaria
Frederikssundsvej 307, København, 2700
70 bedømmelser
Lazio Pizzeria
Søborg Hovedgade 82A, Søborg, 2860
1728 bedømmelser
Brøndby Grill House
Brøndbyvestervej 12, Glostrup, 2600
330 bedømmelser
Islev Pizza & Burgerhouse
Tårnvej 475 A, Rødovre, 2610
1974 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Alp's Pizza & Shawarma House logo
  Maden var desværre forsinket, men der fulgte en Cola med, hvilket gør det hele godt igen.
  Alp's Pizza & Shawarma House
  Trepkasgade 15, København, 2100
  5203 bedømmelser
  Tim - 02-12-2020
 • Esperia Pizzaria logo
  Har prøvet pizzaer mange steder, Men denne gang var nok den bedste jeg har fået, fremragende service, søde og smilende personale de har. Kan helt sikkert anbefales.
  Esperia Pizzaria
  Amager Landevej 3B, Kastrup, 2770
  36 bedømmelser
  Ramazan - 02-12-2020
 • Cafe Express 2 logo
  Det er et lækkert sted som jeg altid kan regner med, Yammi mad og man kan får alt muligt også 🥰
  Cafe Express 2
  Husumvej 113A, København, 2700
  1540 bedømmelser
  hassan - 02-12-2020
 • Esperia Pizzaria logo
  Mit favorit spisested. Altid glade og smilende personale, plus perfekt service 😋😋😊
  Esperia Pizzaria
  Amager Landevej 3B, Kastrup, 2770
  36 bedømmelser
  Birthe - 02-12-2020