{{ headline }}

{{ description }}

Ved deltagelse accepterer jeg konkurrencebetingelserne.

Tak for deltagelsen!

Vi kontakter dig direkte, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du som deltager, at disse konkurrencevilkår er gældende.

Konkurrencen er arrangeret af Just Eat ApS, og løber fra den 18/01 t.o.m. den 31/1 2019. Konkurrencen er købsbetinget. Alle personer bosat i Danmark kan deltage i denne konkurrence - undtaget ansatte i Just Eat samt deres husstande.

For at deltage skal et gyldigt ordrenummer fra Just Eat ApS, der er anskaffet i perioden 18/01 2019 t.o.m. 31/1 2019, indtastes i feltet "Indtast ordrenummer" feltet på siden https://www.just-eat.dk/takeaway/vind-gavekort-2. Derefter trykker du på “deltag” knappen. Loddet knytter sig til den konto hvorfra ordrenummeret stammer. Det er vedkommende, der er registreret som bruger af kontoen, der deltager ved indsendelse af hvert enkelt ordrenummer.

Der er i alt 10 vinderlod i konkurrencen. Hvert enkelt vinderlod udløser en gevinst i form at et Just Eat-gavekort til en værdi af 1.000 kr.

Vinderen udtrækkes tilfældigt efter konkurrenceperiodens udløb. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen vil få direkte besked - og får tilsendt præmien via den e-mail der er angivet ved bestilling, senest 10 dage efter konkurrencens udløb.

Præmien

I denne konkurrence udloddes der 10 styk Just Eat-gavekort til en værdi af 1.000 kr.

Denne konkurrence er udarbejdet af Just Eat og i overensstemmelse med Markedsføringsloven. Der forbeholdes ret til at udelukke personer fra konkurrencen, hvis der manipuleres med deltagelses processen, hvis der er forsøg på manipulation og/eller spillereglerne bliver overtrådt, eller hvis der på en uretmæssig måde bliver forsøgt at påvirke konkurrencen eller konkurrencens afvikling.

Just Eat.DK ApS
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
CVR: 25537335
Tlf.: 70 20 86 84
E-mail: just-eat@just-eat.dk