I Region Sjælland ligger købstaden Vordingborg. Storstrømsbroen forbinder Vordingborg med Falster. Vordingborg er gammel færgeby, og byen har da også hele tre havne. Vil du et smut til stranden, bør du tage til Ore Strand og bestille sushi take away til at tage med. Nyd udsigten og indtag det japanske mad i godt selskab. Du kan også planlægge, hvad du ellers skal opleve i Vordingborg? Måske vil du gå en tur omkring det historiske ruinterræn? Fra Slotsbanken er der udsigt ud over bugten. Vordingborg Slotsbanke/Slotsruin er rigtig godt bevaret. Ved ruinterrænet er der også en historisk botanisk have. Studer de mange flotte planter og blomster.

Nyd sushi i Vordingborg

I Vordingborg er der rig mulighed for at opleve fortidsminder, og Vordingborg er først og fremmest kendt for Gåsetårnet. Det 650 år gamle gåsetårn er det eneste tilbage fra Vordingborg Slot. Slottet var Kong Valdemar Atterdags hjem, og der var i alt 9 tårne på den mægtige borg. Gåsetårnet, der som det eneste står tilbage, giver dig et spændende indblik i middelalderen. Efter gåture omkring voldterrænet og Gåsetårnet kan du bestille sushi take away, som du kan tage med hjem og nyde.

I Vordingborg centrum er der også andre interessante aktiviteter. Vordingborg Festuge trækker mange gæster til hvert år. Vor Frue Kirke, der stammer helt tilbage til 1388, er også et besøg værd. Hvis ikke du synes, der sker nok i Vordingborg, kan du altid tage til nogle af de nærliggende byer. Vordingborg ligger tæt på Præstø, Stege, Næstved, Nykøbing Falster og Rødbyhavn. Der er også kun 92 km til København.

Sushi restauranter i Vordingborg

Sushi take away i din by