WestMarket

I hjertet af Vesterbro i København finder du en sand perle af et madmarked. WestMarket slår dørene op til oplevelser af en anden verden – bogstaveligt talt. WestMarket har til huse i Vesterbros Madhaller, som danner rammerne om en samling af stader, der byder på alt, hvad hjertet begærer. Bag dørene åbner der sig en verden af friske råvarer og madoplevelser, du sent vil glemme. I de lange gange findes et hav af forskellige stader, der tilbereder mad fra alle verdenshjørner. Så uanset om du er til god dansk mad, asiatiske delikatesser, friteret comfortfood eller en god bøf – så finder du det og meget mere i WestMarket.

Nu kan du tilmed nyde godt af de spændende køkkener fra hele verden og kvaliteten i de gode råvarer hjemme i din egen stue. Take-away behøver hverken være usundt eller trivielt. WestMarkets mange street food-køkkener sørger for, at du får én på madopleveren hver gang. Bestil take-away fra din favoritstad igennem JUST EAT og få det leveret lige til døren eller til afhentning i hallerne. Her kan du få et overblik over take-away mulighederne i København, inden du beslutter dig for, hvad du har lyst til. WestMarket er for dem, der har masser af tid til at indfange stemningen i madhallerne, men appellerer samtidig til dem, der er på farten, og som blot nyder godt af streetfood-konceptet i den travle hverdag. Hos Juice & Shakes får du power til krop og sjæl i form af koldpresset juice og veganske smoothies. Med ordene ”Keep it simple” sørger Juice & Shakes for god energi til maskinen, der holder sig kørende, når du er på farten eller holder velfortjent pause.

Hvad skal vi have?

Noget af det, der kendetegner et madmarked som WestMarket, er variationen af forskellige kulinariske oplevelser, du bliver mødt af i de store haller. WestMarket på Vesterbro består af mere end 30 forskellige små street food-restauranter og delikatesse-butikker, som alle er specialister inden for sit område. På et marked som dette, finder du eksperter, der kan guide dig igennem madoplevelser fra hele verden. Denne ekspertise får du automatisk med, når du bestiller take-away fra WestMarket – den kommer nemlig vigtigst af alt til udtryk i maden, du spiser.

Fra staderne i WestMarket kan du få stillet din sult, uanset om du har lyst til mexicanske tacos, en koldpresset power-juice, en syndig sandwich eller indisk karry. Følg din sult, vælg fra det store verdenskøkken, sæt dig godt til rette og få maden leveret lige til døren.

Lyt til hjertet i maven

Bageren i WestMarket – Khorn – ved lige, hvad du mener, når du siger, at du sætter pris på godt brød og lækker kaffe. Hvad de selv kalder gourmetkvalitet fra øverste hylde, er netop, hvad der karakteriserer produkterne fra Khorn. Har du lyst til en velsmagende skive brød, hvor dejen har koldhævet i 18 timer og siden stenovnsbagt, eller måske et lækkert stykke kage til kaffen? Tag et ekstra kig på Khorns udvalg. Her får du varer, der emmer af godt håndværk, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Til de dage hvor ’comfortfood’ står printet i neon på nethinden, kan du med fordel gå målrettet efter U.S. Sandwichs lækre udvalg af amerikanske specialiteter. Det overskuelige menukort lover masser af autentisk amerikansk smag – og selvfølgelig en god mængde smeltet ost. Vælg sandwich-klassikere som ”Pastrami” eller ”Cheese steak” der tilberedes med kærlighed til de gode råvarer. Hos U.S. Sandwich kan du tilmed bestille cheese fries, mini doughnuts og egne lemonader for en gennemført amerikansk oplevelse med et dansk twist.

Er det derimod nærmere krydderier fra Mellemøsten, der trækker, må du prøve Street Shawarma. I staden møder du Zafer, der med sin passionerede og kvalitetsbevidste personlighed serverer hjemmelavede falafler og shawarmaer. Efter lang tids søgen har han endelig fundet opskriften med den perfekte kombination af smagene, der præger et mellemøstligt køkken, og han er nu klar til at dele den med dig i WestMarket.

Asiatiske herligheder med knald på krydderierne

Har du en forkærlighed for det asiatiske køkken og dets store og alsidige univers af smagsnuancer og konsistenser? Så er du kommet til det rette sted. I WestMarket kan du besøge både Thailand, Japan og Kina på én gang og opleve vidt forskellige ting i hvert køkken. Det, der kendetegner god asiatisk mad, er, at der er smæk på smagen men samtidig stor balance mellem det sure, søde og salte. Dét finder du hos streetfood-restauranterne i WestMarket. Hos JUST EAT kan du bestille dine favoritter fra det asiatiske udvalg til at nyde hjemme eller medbringe til deling med andre.

Er du, som så mange andre danskere, helt vild med den japanske spise sushi? Så er Street Sushis bud på japansk streetfood af højeste kvalitet uden tvivl noget for dig. Foruden frisk sushi serverer Street Sushi også snacks og andre japanske lækkerier. Har du endnu ikke prøvet deres populære wagyu-burger, er det bare om at komme afsted. Smag på det varme japanske køkken hos Mrs. Lin og prøv en klassisk omgang ramen eller yakisoba.

I WestMarket kan du også gå på opdagelse i det thailandske køkken, hvor blandt andre Kiin Kiin Street serverer lækre varme og kolde retter i bedste streetfood stil. Vælg blandt andet mellem sprøde forårsruller, spicy nudel- eller karryretter og ikke mindst de lækre, panerede calamari-ringe. Her får du smag for vaskeægte, asiatisk madglæde.

Der er generelt godt gang i smagsløgene, når man går ombord i WestMarkets store udvalg af forskellige køkkener. Men har du lyst til at blive sat lidt ekstra på prøve og kaste dig ud i noget nyt så overvej Zahida. Hos de to pakistanske brødre bliver der kokkereret og serveret mad præcis, som deres mor ville have gjort det. Oplev et køkken der oser af autentisk og hjemmelavet mad baseret på de gamle familieopskrifter, som deres mor lærte dem at følge fra barns ben. Hos Zahida kan du smage på et sydasiatisk køkken, der tager udgangspunkt i original Punjabi-madkultur.

Kender du én, der endnu ikke har haft chancen for at opleve WestMarket, er et gavekort til JUST EAT den perfekte gave til den rette anledning. På den måde kan du forære en personlig gave, som både indebærer kvalitetstid og gode madoplevelser. Velbekomme!