Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

The South Indian

Gennemsnit 4.2 stjerner ud af 117 anmeldelser

Indien er et land af stor diversitet når det kommer til madlavning, og denne diversitet charmere dine smagsløg på den mest eventyrlige måde. Chettinad køkkenet, er en af de mest elskede mad-traditioner i Indien. Om du vælger en overdådig Dosa med tilberedt fyld, eller en almindelig lettere Dosa, lover The South Indian en lækker varm oplevelse, lige fra panden. Kernen af krydderier til vores Karryretter, er gået i arv gennem generationer, og genskabt her i Danmark, af deres dygtige Sydindiske kokke, hentet hertil fra Indien.

Chettinad Køkkenet er aromatisk og krydret. Det er berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling.Køkkenet er kendt for sine mange ikke-vegetariske retter. Her er tale om et kødkøkken fostret dybt inde i det overvejende vegetariske Sydindien.

Retterne får en karakteristisk, kraftigtkrydret smag af nytillavede krydderiblandinger. De vigtigste krydderier, som kendetegner køkkenet, er tørrede kapers bær, stjerneannis og en eksotisk lav med navnet kalpasi. Også krydderier som tamarind, hele røde chili og fennikel frø, bruges sammen med kanel, nelliker, laurbærblade, peberkorn, spidskommen og bukkehorn.

Smagen bæres af råvarerne, sammensætningen af krydderierne og af mængden af krydderier. Men også tilbehøret og drikkevarerne sætter præg på måltidet.

Har du også fået lyst til The South Indian? Så er det heldigt at du kan bestille takeaway fra The South Indian via Just Eat.Har du endnu ikke fundet ud af, hvad du har lyst til, så kan du gå på Just-eat.dk og se udvalget af takeaway i din by.

The South Indian restauranter

Bestil med The South Indian i Aalborg

(14) (14)

The South Indian Aalborg

Indisk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Bestil med The South Indian i Aarhus

(34) (34)

The South Indian Århus

Indisk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Bestil med The South Indian i Frederiksberg

(22) (22)

The South Indian - Frederiksberg

Indisk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Bestil med The South Indian i København

(47) (47)

The South Indian- Vesterbro

Indisk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret