Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

Wagamama

Gennemsnit 3.7 stjerner ud af 1078 anmeldelser

Med Wagamama levering får du ”kaizen”-madretter, som betyder sund forandring, bragt til dig og dine nærmeste. Den internationale restaurantkæde er inspirereret af Ramen-barer i Japan med fart over feltet, og din smagsoplevelse bunder i en hyldest til det asiatiske køkken. Med en Wagamama menu kan du vælge mellem nudel- og risretter, udsøgte småretter til dig selv eller til deling og friske salater. Det hele kan komplementeres med varme drikkevarer, søde desserter, frisk juice, sake, vin eller en forfriskende velbrygget asiatisk øl. Uanset hvad du bestiller, kan du stole på, at det inkluderer friske råvarer til at levere en smagsoplevelse, som du sent vil glemme. Med dette rige asiatiske køkken har du frit valg på alle hylder med kylling, oksekødsbryst og and samt den plantebaserede veganske menu, som alt sammen er designet til at sprede glæden gennem mad. Bestil Wagama hovedretter, sideretter og desserter, og forbered dig på masser af styrke, næring samt inspiration.

Wagamama restauranter

Bestil med Wagamama i Frederiksberg

(326) (326)

Wagamama Frederiksberg Solbjergvej

Japansk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Bestil med Wagamama i København V

(752) (752)

Wagamama Tivoli

Japansk, Vegansk, Gourmetmad
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Wagamama er en international kæde af restauranter, der serverer asiatisk mad. Wagamama har lokationer flere steder i København, men oprindeligt stammer restaurantskæden fra London, hvor den første af slagsen åbnede i Blomsbury, Londin i 1992. Her blev kæden grundlagt af Alan Yau, der desuden også står bag en række kinesiske restauranter i London.

Der er sket meget siden 1992 - ikke blot med menukortet og konceptet, men samtidig også med antallet af restauranter. Der findes restauranter i London såvel som det øvrige Storbritannien og Irland. Der er dog også åbnet restauranter flere steder i Australien, New Zealand, Schweiz, Tyrkiet og USA, mens byerne Amsterdam, Antwerpen, Istanbul, Cairo, Dubai, Nicosia og København også rummer Wagamama-restauranter.

I dag finder du to restauranter fra Wagamama-kæden; den ene er beliggende på Tietgensgade ved Tivoli, mens den anden er at finde på Solbjergvej på Frederiksberg – via Just Eat er der naturligvis mulighed for at bestille lækker takeaway fra begge restauranter, og få det leveret direkte til din hoveddør.

Lækker, asiatisk takeaway fra Wagamama

Takeaway behøver ikke være snasket og usundt fastfood – og det beviser de blandt andet hos Wagamama. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har muligheden for at bestille sund takeaway fra Wagamama via Just Eat – og deres menukort har madretter for enhver smag og til ethvert behov, hvad end det er stort eller småt.

Derfor kan du roligt bestille Wagamama takeaway, hvis du er kommet sent hjem fra arbejde og ikke kan finde overskud til at kokkerere eller hvis du derimod blot ønsker at forkæle dig selv og den øvrige familie med asiatiske takeaway af bedste skuffe. I et sådant tilfælde er en Wagamama udbringning selvfølgelig den bedste løsning.

Hele deres menukort er naturligvis asiatisk inspireret, der er bestående af nøje udvalgte retter, der blandt andet byder ris, nudler, salater og et udvalg af både desserter, sake, asiatiske øl og meget andet. Hvad end du er til ris og karry, nudler og chili eller en helt tredje kombination, så byder Wagamamas spændende univers også på noget for dig.

Udelukkende de bedste ingredienser og råvarer

Hos Wagamama sætter de en særlig dyd i, at opretholde deres høje standarder. Det betyder bl.a., at der udelukkende bruges de bedste ingredienser og råvarer - og de er naturligvis helt og aldeles friske. Der bliver hverken gået på kompromis med kvaliteten af de anvendte råvarer eller den energi, der lægges i processen med at lave den delikate mad.

Det bør desuden understreges, at menuen udgøres af asiatiske retter, der er blevet nøje udvalgt. Derfor er det ikke madlavningen fra blot ét enkelt land, der har inspireret til det samlede menukort. Det skal dog understreges, at det i særdeleshed er med udgangspunkt i det japanske køkken, at de mange madretter har fundet vejen til Wagamamas menukort.

Der er bl.a. fundet megen inspiration hos de mange japanske ramen-shops, der har eksisteret i mere end 200 år. Som tidligere nævnt, så finder du dog også salater, retter baseret på ris, karryretter og meget andet på det spændende menukort, der byder på et væld af interessante smagsoplevelser.